keskiviikko 4. lokakuuta 2017


AVOIN TIEDOTUSTILAISUUS KE 11.10. KLO 13.00

“Saa itkeä, saa nauraa. Tärkeintä on, että viihdytte!” toivottaa Kuningasryhmä taas parin vuoden tauon jälkeen. Harrastajateatteriryhmä Kuningasryhmä palaa Verstasnäyttämölle uuden unelmia pullollaan olevan esityksensä kanssa. Kuningasryhmän kolmas teatteriproduktio Kuningasroolissa suuntaa valokeilan neljääntoista ainutlaatuiseen esiintyjäänsä ja heidän unelmarooleihin. Ryhmän toimintatavan mukaisesti esityskäsikirjoitus on jälleen luotu esiintyjäryhmän toiveiden ja ideoiden pohjalta.

Kuningasroolissa tarjoaa koskettavia, huumorintäyteisiä ja elämänmakuisia hetkiä. Se kommentoi osaltaan satavuotiasta Suomea ja antaa oman ehdotuksensa siitä, millaisia tarinoita tänä päivänä tulisi kertoa. Kuningasroolissa on Kuningasryhmän, Kulttuurikollektiivi Sillan ja Seinäjoen kaupunginteatterin yhteistuotanto, joka saa ensi-iltansa Verstasnäyttämöllä 20.10.2017. Osa projektista on toteutettu Seinäjoen kansalaisopiston kurssina.

Kutsumme Teidät Kuningasroolissa-esityksen avoimeen tiedotustilaisuuteen keskiviikkona 11.10.2017 klo 13.00 Seinäjoen kaupunginteatterin Verstasteatteriin. Esiintyjäryhmä ja ohjaaja Venla Korja kertovat esityksen sisällöstä ja toteutuksesta. Luvassa on myös näytteeksi katkelma esityksestä.

TERVETULOA!
KUNINGASRYHMÄ

Lisätietoja:

Venla Korja, ohjaaja
p. 044 974 9999, kuningasnaytelma (a) gmail.com,  venla.korja (a) gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti