torstai 19. syyskuuta 2013

Dance Ability ja Kaaos Company
Tanssista on helpompi kertoa kuvin kuin sanoin. Tänään vastaani tuli videotaiteilija Sini Haapalinnan tekemä esittelyvideo DanceAbility Finlandin ja Kaaos Companyn työstä integroidun tanssin hyväksi Suomessa. Upea video, koskettava ja kaunis.

DanceAbility Finland ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävänä on edistää esteetöntä, integroitua tanssia ja murtaa ennakkoluuloja vammaisuuden rajoitteista. DanceAbility Finland pyrkii jatkuvasti etsimään raikkaita tapoja rikkoa tanssin ja ilmaisun rajoja työpajoissaan ja tanssiesityksissään. Luomme jokaiselle halukkaalle tilaisuuden tanssin kokemiseen ja tanssista nauttimiseen. Tanssin, liikkeen ja tietoisen havainnoinnin kautta on mahdollista jakaa toisten kanssa jotain sellaista, mitä ei voi yksin kokea, ja missä mikä tahansa on mahdollista. Välikaiset sivut löytyvät osoitteesta: danceabilityfinland@blogspot.fi.


!! Myös DuvTeaternin Duva/Diva -valokuvakirja tuli eilen postitse. Upeat valokuvat on ottanut Stefan Bremer. Osaa kuvista näkee esim. TÄMÄN linkin takaa. DuvTeatenin sivut löytyvät osoitteesta duvteatern.fi.

t. Venla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti